Haşlanmış patatesler zeytinyağı, limon, karabiber ve tuzla eziliyor. Püre tepsiye seriliyor. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüyor. Ben havuç, mısır ve sumakla süsledim. Ardından dilimlere kestim.
Susleme cok hos olmus, tatli sandim hatta resmi gorunce, gozlerime inanamayip tekrar baktim basligina gercekten patates puresi mi diye. Bu susleme seklini ilk firsatta deneyecegim ben de. Ellerine saglik!
arasira yaptigim bir tarif ama seninki daha bir guzel gozukuyor ellerin dert gormesin canim..
YanıtlaSiloff off yiyemedim bundan nasil icimde kaldi o telasin icinde yiyemedim diye..ellerine saglik
YanıtlaSilAcikcasi ben tereyagli soganli pureyi daha cok seviyorum. Ama tabi toplantilara da boylesi gidiyor.
YanıtlaSilçok iştah açıcı ellerine sağlık canım..Üstelik çok da pratik bir tarif olmuş..Sevgiler
YanıtlaSilSusleme cok hos olmus, tatli sandim hatta resmi gorunce, gozlerime inanamayip tekrar baktim basligina gercekten patates puresi mi diye. Bu susleme seklini ilk firsatta deneyecegim ben de. Ellerine saglik!
YanıtlaSilGul, tesekkurler.
YanıtlaSilaysenur hosgeldin, tesekkurler yorumun icin.