28 Ekim 2006

Yoğurtlu patates püresi


Haşlanmış patatesler zeytinyağı, limon, karabiber ve tuzla eziliyor. Püre tepsiye seriliyor. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüyor. Ben havuç, mısır ve sumakla süsledim. Ardından dilimlere kestim.

6 yorum:

  1. arasira yaptigim bir tarif ama seninki daha bir guzel gozukuyor ellerin dert gormesin canim..

    YanıtlaSil
  2. off off yiyemedim bundan nasil icimde kaldi o telasin icinde yiyemedim diye..ellerine saglik

    YanıtlaSil
  3. Acikcasi ben tereyagli soganli pureyi daha cok seviyorum. Ama tabi toplantilara da boylesi gidiyor.

    YanıtlaSil
  4. çok iştah açıcı ellerine sağlık canım..Üstelik çok da pratik bir tarif olmuş..Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Susleme cok hos olmus, tatli sandim hatta resmi gorunce, gozlerime inanamayip tekrar baktim basligina gercekten patates puresi mi diye. Bu susleme seklini ilk firsatta deneyecegim ben de. Ellerine saglik!

    YanıtlaSil
  6. Gul, tesekkurler.

    aysenur hosgeldin, tesekkurler yorumun icin.

    YanıtlaSil