21 Temmuz 2008

Etli ekmek tadında lahmacun



Merhabalar.. Bugün devletşah'ın sitesinden tepsi lahmacunu denedim. Çok nefis oldu. Tarifi aynen uyguladım. Sadece kıymalı içe bir kaşık biber salçası kattım fazladan, bir de 1 kırmızı biber yerine yarım kırmızı yarım yeşil dolmalık biber kattım, o kadar. Hamuru çok ince açamadığım için olduğu kadar açıp tepsiye yerleştirdim, üzerini de fazla koydum. Tam kıvamında oldu. Amerika'da tortilladan yaptığımız lahmacunlardan çok daha güzeldi. Teşekkürler devletşah.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

bu yemeklerle istahimi kabartmana bisey demiyorum tabi ama birazcik ta yasadigin yerleri falan tanitsana, degisiklik olsun :) neler hakkinda neler düsündügün fln... merak ediyorum ben yav!

Esma dedi ki...

Kalimeerocum masallah isinin gucunun arasinda bunu da yapmissin ya, tebrik ettim seni :) goruntu super, ellerine saglik.

kalimeero dedi ki...

rahsan'cigim selam. esma'nin isinin gucunun arasinda demesinden de anlayacagin gibi bu siralar baska alemlerdeyim. turkiye'ye donus telasemiz basladi da bitiyor bile. insallah tr'de daha degisik tariflerle ve belki havadan sudan gundemden konularla daha yogun bir blog olacak burasi. bizi izlemeye devam edin:P :)

esma, tesekkur etmis miydim? :)
simdi yollardasin biliyorum. insallah iyi geciyordur. Allah kavustursun, Izmir'lere ve Izmir'lilere selam.. :)