1 Mayıs 2007

Ton balıklı makarna



Makarnaları haşlayıp tuzluyorsunuz. Bir konserve ton balığını yağını dökmeden maydanoz, yoğurt ve mayonezle karıştırıyorsunuz. Karışımı makarnaların üzerinde servis yapıyorsunuz. Makarnadan çok hazzetmeyen ben, bu yemeğe bayılıyorum. Ton balığının domatesli soğanlı salatasını da çok seviyorum.

4 yorum:

akçahan dedi ki...

Merhaba Kali!
Uzun bir aradan sonra bugün vakit bulup dost ziyaretleri yapıyorum. Salatan, diğer salataların,
yemekler müthiş, güller ve hikayesi çok anlamlı ve duygu yüklüydü. Herşey gönlünce olsun tatlım.

Bizim kali de ilk yıllığı için fotoğraf çektirme çalışmaları ile meşgul. Sevgiyle!

Hulya dedi ki...

ben buna birde kirmizi fasulyeler varya ondan katimistim,cok guzel oldu:)biraz tuhaf gelebilir ama bak deneyin cok lezzetli bisey oluyor

Adsız dedi ki...

Makarna çok nefis gözüküyor canım ellerine sağlık..

Artık vaktin olursa sık sık seni görmek isteriz buralarda tatlım..


Sevgilerimle..Gül/d.tadı

kalimeero dedi ki...

akcahan tekrar hosgeldin, seni ozlemisti bu sayfa:) ben de gecende uzun bir aradan sonra sayfani ziyaret ettim ve o hos yazilarini okumaya kaldigim yerden devam ettim. kucuk kali'ye selam ve sevgilerimi ilet lutfen.

hulya bak oyle hic denemedim. makarnaya gider de ton baligina nasil gider acaba kirmizi fasulyeler bilmiyorum. denemek lazim.

gul hosgeldin. yorumun icin tesekkurler. siteye biraz ara vermek iyi oldu galiba. yeniden enerjimi toplamis, motivasyonumu tazelemis bir sekilde ve yeni yeni tariflerle geldim.
yine beklerim:)