22 Haziran 2007

Kolay gözleme



Bugünlerde hep kolay tarifler yazıyorum. Sınav çalışmalarımın başladığına dalalettir:) Amerika'da ufak paketlerde kare şeklinde satılan hazır yufkalarla yaptım bu gözlemeyi. Türk yufkasından daha sertçe duruyor. İçine domates, kaşar ve biber dilimleri koydum. Tereyağıyla hafif yağladığım tavada arkalı önlü gözledim. Bir tanesini de kaşar yerine beyaz peynirle yaptım. O sanki daha güzel oldu:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

slmm..bu yufkayı merak ettim,ama sankielde açılan biraz kalınca bir yufka havası olmuş..güzel görünüyor,gerçi bugünlerde her şey güzel görünüyor bana.bitmek bilmez diyetlerimden birinde oldugum için.selamlar.

kalimeero dedi ki...

suheyla diyetinde kolay gelsin. ne kadar zor bir is basardigini ben yeni anliyorum. cunku ben de diyet yapmam gerektigini farkettim ve resmen nefis mucadelesi bu:) Allah'tan soguk icecekleri icmiyorum, cunku Fanta, Cola gibileri direk zehir deposu. Hem diyet yapip hem yemek sitesi hazirlamak zor tabi. kolay gelsin suheyla'cigim:)

Adsız dedi ki...

merhaba, gozlemeler cok guzel gozukuyor, tarifini denemek isterim, ben de amerikada yasiyorum, fakat bahsettigin hamurlara daha once hic rastlamadim, tam olarak ismini yazarmisin lutfen. tesekkurler.

Adsız dedi ki...

ben de Amerikada kare seklinde yufka hic gormedim. adini yazarsaniz sevinirim. tesekkurler.