4 Eylül 2006

Fırında kılıç balığı


Kılıç balığı ızgarada, mangalda, tavada yapılabilir ve değişik garnitürlerle servis edilebilir. Ben fırında pyrex kabında üzerlerine hafif yağ ve kara biber sürerek sade pişirdim. Bir dahaki sefere biraz kalınca ve yuvarlak dilimlere dopranmış patateslerle beraber pişireceğim. Yanına bir çorba, sebzeli veya sade pilav ve kocaman bir marul salatası harika olur.

4 yorum:

Hulya dedi ki...

oooo hizina yetisemedim bu sefer,ne cok seyler yazmissin..

kalimeero dedi ki...

Hulya takiptesin yine. Sadik okuyucum:) Siteye koymadiklarim birikmisti, sorun duzelince hepsini birden koydum.

Adsız dedi ki...

Off görüntü süper.Nasıl da canım istedi:(

Adsız dedi ki...

Mis hülya mis