2 Eylül 2006

Kitaplar


Hediye almayı da vermeyi de çok seviyorum. Kim sevmez ki.. Hele de size hitabeden bir şeyse. Bu kitaplar bana hediye geldi. Elimde birkaç kitap olduğu için henüz okumaya başlamadım ama edebiyat ve şiir sevenlerin, İstanbul aşıklarının ilgilenebileceği kitaplar. İstanbul'da yaşama sanatı, ve gazel yeniden, Ceza sömürgesi, gülistanbul, ve kelebek düğünleri.
Okuduklarım olunca bu başlığa yorumlarımı yazarım.

5 yorum:

life dedi ki...

Kitaplar benim içinde çok güzel hediyelerdir.Hem almayı hem vermeyi çok severim;)

Allah kitaplardan ayırmasın...

kalimeero dedi ki...

amin. kitaplara duskunlugum ogrenciligim ilerledikce nedense inise gecti:) cunku kitaplar ozel olmaktan cikip her gun elimin altinda, gozumun onunde, hayatimin bir parcasi oluverdiler. O yuzden kitap hediye almak cok cok guzel olsa da o kadar 'ozel' degil artik.

Adsız dedi ki...

yine bu günümü mahfettin baldız. bu gün niyetliyim üstüne üstlük yemeklerini gördüm. akşam nasıl olacak bilmiyorum:))bacanağa baki selam. bide şu said kim benim adımın yanında adı çıkıyor.

kalimeero dedi ki...

basri abi Allah kabul etsin, sen ramazandan ramazana benim sayfama ugrama istersen:) o bir yana, biz napalim, bilhassa ramazan ayinda mutfakta geciyor gunumuz. yaaa..

Adsız dedi ki...

Selam baldız
geçerken uğradım. Görüyorum ki iyisiniz. Allah iyilik versin
kitaplar ilginç görünüyor.ama istanbulda yaşama sanatına artık ihtiyacımız kalmadı gibi :)
neyse buraya gelince bakarız bilahare.ikizleremi okuycan dediğin kitaptan vazgeçtim. Herman Hesse'in Demain'ini okuyorum. Baki bacanağa selam. O tarih öğretmeni ve piramitler mevzuu sanırım bir oyun :)
Hoşçakalın.
( Bizde şu anda 22:14 )