26 Eylül 2006

Saygılarımızla..

akçahan'ın sitesinde rastladığım bu anlamlı resmi, neyi nasıl emanet aldığımız unutulmasın diyerek buraya taşıyorum. Ucuz polemiklerle hırpaladığımız, birbirine düşürdüğümüz, gelecekleriyle oynadığımız bu ülkenin evlatları çok daha iyilerine layık. Bunun yukarıdaki resimden daha güzel ispatı olur mu?

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba ben adaşınız! Annem bahsetti sitenizden. Çok güzel bir blogunuz var. Sevgiler.

akçahan dedi ki...

Fedakarlık abidesi olan bu resmi paylaşarak, unutulmaması gereken gerçekleri bizlere tekrar hatırlattığın için teşekkürler.

kalimeero dedi ki...

kucuk kalimeero merhaba! sitemi ziyaret etmene cok memnun oldum. calimero cizgi filmini hic izledin mi bilmiyorum ama bizim zamanimizda cok populerdi. Calimero sevimli, siyah bir civcivdi, herkes ona haksizlik ederdi, onun da elinden bir sey gelmezdi. Sempatikti ama hic bir yerde sozu gecmezdi:) Sende onun iyi yonleri olduguna eminim. Derslerinde ve hayatinda basarilar kucuk kali.

Adsız dedi ki...

Artık 2 tane kalimeeromuz oldu yaşasın:))
Semanur'da da görünce aynı şeyleri hissetmiştim,şimdi de çok etkilendim.Aslında her gün görebileceğimiz şekilde evlerimize asmalıyız bu fotoğrafı.

Adsız dedi ki...

Ben pek bilmiyorum Annem ile Teyzem anlatıyor, teyzem takmış zaten -o kadar çok adlar takmıştı ki beni büyütürken- fizik olarak siyah saç ve o sıralar başıma çok takdıkları zikzaklı şapkamdan dolayı imiş. Ama bir abla kali bulmak çok hoş, sevgiler.

akçahan dedi ki...

Takma adım çok kullanıldığı için Reyyan'ı da sadece ciddi zamanlarda kullandığı için teyzem, ben de birine kızınca Yeyyan, Yeyyan! diye bağırararak ismimi kızılınca söylenen bir tepki kelimesi sanmışım. İyi günler Ablacım.

Adsız dedi ki...

Annemin ismiyle girmiş oldum malum aynı bilgisayar, benim kali...

kalimeero dedi ki...

Yeyyyan olayi cok komik gercekten:) ve seker. calimero dunyaca unlu bir kahraman. web sitesi de var, istersen mektup kagidi, zarflar print edip kullanabiliyorsun. oyunlar oynayabiliyorsun. Simdi senin cocuklarin onu hic mi hic hatirlamayacaklar, eger sen onlara numune bir seyler birakmazsan. Belki onemli degil gibi gelecek ama simdi ben annemin zamanindan bir cizgi film kahramanina ait hatira seyler gorebilmeyi ne kadar isterdim. Benim cocuklarim gorur insallah:)

umran dedi ki...

Siteni ziyaret ettim ve gercekten cok hos olmus.tebrikler. ve sevgiler

Bocuruk dedi ki...

Sevgili kalimeero,
İyiki sayfama yorum bırakmışsın. Bu sayede ben de senin bu güzel sayfanı tanıma şansı buldum. Sayfanı çok beğendim. Sevgiki akçahan ın sayfasında getirdiğin bu resim çok anlamlı. Yaşadığımız toprakların kimlerin fedakarlıkları ile yaşanılası yer haline geldiğini unutmamalıyız unutturmamalıyız. Saol canım:)
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Kalimeero'cum siteme gelip güzel yorumlarını bıraktığın için çok teşekkür ederim bende seni tanıma fırsatı buldum siten çok güzel ellerine sağlık sağlıcakla kal sevgiler Ebru

kalimeero dedi ki...

bocuruk, ben de seni umran'in sayfasindan bulmustum. ebru'cugum seni de bocuruk'un yorumlarindan:) Blog kardesligi boyle oluyor iste. Su siralar derslerimden dolayi siteme her gun yazamiyorum ama yine beklerim. Ben zaten her sabah kapinizdayim:)