19 Ekim 2006

Ihop'ta sahur

Sebzeli, kaşarlı kocaman omlet

Dişimin kovuğunu bile doldurmayan patates kızartması:)

Ihop'un meşhur pancake'leri.

ve çay..

En lezzetlisi tabii ki Ihop'a
adını veren tereyağlı pancake'lerdi. Pancake'ler bal, reçel gibi tatlılarla sunuluyor. Ne evde yaptıklarımda, ne başka yerde yapılanlarda aynı tad olmuyor; bir sırları olduğu kesin.
Gecenin bir yarısı dönüş yolunda bizi bir sürpriz bekliyordu. Yaya geçidinden atlaya zıplaya geçen iki ceylan yavrusu:) Hemen takip ettik. Bir de ne görelim, ileride sürüsü var. Biraz kovaladık ama zifiri karanlık olduğu için ve henüz yerde kar olmadığı için tam görünmüyorlardı. Başka bir gece yine ceylan avına çıkmaya karar verip eve döndük..

6 yorum:

Beyhan dedi ki...

Offf pancake lere bayıldım. Çok lezzetli görünüyorlar.

Hulya dedi ki...

sizi gidi sizi:)sahurlara gidiyorsunuz demek:)ne guzel,birde ceylanlar ha,kalimeero ne iyi bir kizsin sen..

umran dedi ki...

afiyet olsun sana boyle coluk cocuk yokken tadini cikarin ;))
Ara sirada disarida yemek de lazim canim.Ne oyle hergun pisir pisir.
sevgilerimle.

Bocuruk dedi ki...

Omlet çok güzel yaaa. Ne güzel yapmışsınız. Dışarıda yenilen bazı şeylerin tadı evde tutturulamıyor. Çocuk falan yokken yapın böyle şeyleri sık sık. Ama nasıl canım istedi. Gelinecek yerde de değilsin ki :))
Geçmiş kadir geceniz ve gelecek bayramınız kutlu olsun canım :)

kalimeero dedi ki...

Aslinda pek cikmiyoruz disariya, gezmelere. Ramazanda okul-ev arasi bayinca degisiklik olsun dedik. Yoksa derslerden, islerden firsat bulamiyoruz pek. Belki cocuk olsa daha iyi gezilir, onu cikarmak bahanesiyle:)

Adsız dedi ki...

Kali çocuk olunca pek gezilmiyor hasta oluyor vs. Öncelikle onu düşünmek gerekiyor bencede tadını çıkarın biraz keyfinize bakın şimdiden iyi bayramlar diliyorum Ebru